Articole similare

Oscilosop digital prin portul paralel

osciloscopOscilosop digital folosind portul paralel al PC-ului. Aceasta versiune suporta doar o intrare digitala, prin lina ACK. Poate fi folosit ca analizor de semnal pentru receptor infrarosu.

comentarii

 • George

  din pacate nu vrea sa functioneze. folosesc un win7 si cand lansez in executie programul imi apare un mesaj de eroare gen MSVBVM50.DLL is missing...
  ma gandesc sa caut fisierul pe net pe-undeva si sa-l pun in folderul programului. insa, daca il pun, cum pot folosi portul paralel pentru intrari? aici ma refer la ce pini ai portului paralel sa folosesc? hint?
  exista un montaj anume? :-?
  multumesc

  2012-07-03 11:50:58

  Raspunde

  • Radu

   Asta e libraria de runtime pentru VisualBasic. DA, daca-l cauti pe net si-l pui in /Windows/System/ va functiona. S-ar putea sa-ti ceara si alte DLL-uri care la fel trebuie copiate. Asa cum scrie si in text, programul foloseste linia ACK pentru intrare de semnal, adica pinul 10 al portului paralel. Vezi in link-ul de mai sus cu portul paralel care sunt pinii mufei. Acest program (vechi) a fost dezvoltat pentru Win98. S-ar putea sa nu functioneze pe sisteme cu 64 biti, dar poti incerca. Pentru acelasi scop, iti recomand Analizor protocol IR, vezi articolele din stanga paginii, foloseste intrarea de microfon.

   2012-07-03 15:26:06

   Raspunde

 • ddi.1970

  util atat pentru incepatori cat si pentru avansati

  2013-08-10 16:37:34

  Raspunde